Scroll Top

Майката на Джъстин Бийбър казва, че е отказала аборт въпреки натиск

Джъстин Бийбър и майка му

В скорошно интервю с Кати Лий Гифърд в шоуто Today на NBC, майката на Джъстин Бийбър, говори за натиска, под който е била подложена да абортира нейния син, който сега е известна поп-звезда.

Като жертва на сексуално насилие докато била още дете, Пати Малет се въвлякла в пиянство, наркотици и секс на ранна възраст. Накрая открила, че е забременяла на седемнадесет годишна възраст. Въпреки, че била насърчавана да направи аборт, пред Кати Лий тя заявява, следното “Аз просто знаех, че не бих могла да направя аборт. Просто знаех, че не мога. Трябваше да го запазя. Не знаех как щях да го направя, но просто знаех, че не мога да направя аборт. Трябваше да направя най-доброто и бях решена да го направя, каквото и да ми струва.”

Някой казват, че интервюто на Пати хвърля светлина върху друго интервю, дадено от Джъстин Бийбър през 2011. Той тогава е на шестнадесет години и говорейки пред Ванеса Григориадис от списание Rolling Stone, той казва: “Аз наистина не подкрепям аборта. Аз мисля, че то [нероденото дете] е човек. Това е като да убиеш бебе.” Когато му задават въпрос, дали е против аборта в случай на изнасилване, младият изпълнител заявява: “Ами, вижте… Мисля, че това е наистина тъжно, но всичко се случва по някаква причина. Не знам как това би било причина. Предполагам, че понеже не съм попадал в такава ситуация, не бих могъл да съдя за това.”

Брайън Кемпър, директор на „Достигане на младежи“ в организацията „Свещеници за Живот“, коментира откровено разкритата история на Пати Малет за нейната бременност с Бийбър: “Аз се възхищавам на куража на майката на Джъстин Бийбър да застане и да каже какво е направила, и се надявам жените да одобрят това, което тя е направила, за да защити сина си и да се погрижи за него; надявам се, че ще видят потенциала на детето, което носят и ще последват нейния пример. Джъстин е оцелял от закона Roe v Wade (в САЩ), който позволява убиването на деца в техните майки дори до деветия месец по желание на майката, и когато през 2012 г. вече се навършват 40 години от приемането на този закон, това бележи вече цяло поколение, което е живяло под сянката на решението на Върховния Съд. Това е поколението, което ще прекрати абортите. Ние преживяхме този закон, но няма да позволим той да надживее нас. Няма да позволим още 40 години разрешение за легалното убиване на деца.“

При разказване на подобна история през 2011, играчът в Националната Футболна Лига (NFL) на САЩ Тим Тибоу, участваше в реклама на организацията „Фокус върху семейството“ заедно с майка си Пам Тибоу, която сподели как почти е загубила Тим преди раждането заради някои сериозни здравословни проблеми. В интервю за рекламата, тя говори за натиска, който е имала от страна на лекарите да абортира Тим, но как тя е избрала живота независимо от този натиск.

 

Автор: Джоана Дастийл
Източник: LifeSiteNews.com
Адрес: http://www.lifesitenews.com/news/justin-biebers-mom-says-she-rejected-abortion-despite-pressure/
Превод: Ивайло Тинчев за Сдружение „Избор за живот“

Свързани публикации