Scroll Top

Бивша звезда от музикалната група Happy Days, често е спохождана от мисълта за аборта, който е направила като тинейджър

Suzi Quatro, Happy Days

Проучвания показват, че повечето жени съжаляват, че са направили аборт, и бившата звезда Сузи Куатро (Suzi Quatro) от групата Хепи Дейс (Happy Days) изглежда не е изключение. Независимо, че е израснала в католическо семейство, тя е направила аборт, но сега би искала, ако можеше да върне времето назад.

Куатро беше позната с периодичните си изпълнения като басист в известната група Happy Days.

Още от вестник “London Daily Mail”:

Няма съмнение, че нейното представяне ще разкрие изненадващо силно, мъчително болезнено чувство, което в основата на голяма част от живота ú досега. Сузи смята, че това е поради католическото ú възпитание.

Родена в Детройт през 1950 г., четвърто от общо пет деца в семейството, с баща италианец – Арт и майка унгарка Хелена. От най-ранна възраст я насърчават да свири на пиано, бас, китара и ударни инструменти.

Очите ú се изпълват със сълзи, когато ми разказва за първата си голяма любовна връзка, която се случила по това време, с женен мъж художник и възстановител от Mercury Records (когото тя нарича DC).

Първият път, когато спали заедно, било на 18-тия ú рожден ден и бременността в резултат на това завършила с аборт, мисълта за което все още я спохожда.

“Бих се радвала, ако можех да имам това бебе”, казва тя с почти непоносима скръб. “Не минава и година, без да мисля за това – как би изглеждало детето, колко стари бихме изглеждали.“

“Когато надявам се стигна до ‘Перлените порти’ (бел. ред. от библейската книга „Откровение“) – това е грехът, за който ще си платя. Толкова много съжалявам за него, но понякога просто нямаш избор и аз бях абсолютно вцепенена, за да взема правилното решение. Години по-късно това все още се връща и не мисля, че някога ще го преодолея.’

Въпреки факта, че дъщеря ú най-после е улегнала, майката на Сузи остава съкрушена, че момичето ú е избягало толкова далеч от семейното гнездо. Само 20 години по-късно, когато майка ú почива от рак на стомаха, Сузи разбира, защо тя се е притеснявала толкова.

“Тя ми каза, че винаги тайно е знаела за аборта”, казва Сузи. “Тя също ми призна, че нейното най-голямо съжаление е било да ме остави да напусна дома си на толкова ранна възраст.”

 

Автор: Стивън Ертълт
Източник: LifeNews.com
Оригинална статия: http://www.lifenews.com/2013/07/17/former-happy-days-star-suzi-quatro-haunted-by-abortion-she-had-as-a-teenager/
Превод: Анета Болгурова за Сдружение „Избор за живот“
Редакция: Ивайло Тинчев

Свързани публикации