Scroll Top

Невероятно видео показва млада жена, която излиза от клиника за аборти и избира живот за бебето си!

Жена напуска клиника за аборти - Създадени равни

Нов видеоклип на организацията „Създадени равни“ (Created Equal) показва емоционално разтърсващ момент, когато жена си тръгва от клиника за аборти в Тексас направила своя избор – бебето ѝ да живее!

Във видеото се вижда активистка от организацията защитаваща живота, на име Лекси Хол, да предлага консултация и разговор на посетителите в Клиника за жени в Хюстън, Тексас (Houston Women’s Clinic) точно преди да влязат.

Хол предлага на жените безплатни тестове за бременност, както и преглед с ултразвук в разположения наблизо мобилен център за проследяване на бременност. Разказва им с подробности за развитието на нероденото бебе, както и за рисковете от нарочното прекъсване на бременността – информация, която жените най-вероятно няма да получат вътре, в клиниката за аборти.

Отвън, на паркинга и по тротоарите пред клиниката, тя прокламира: „Моля ви, не е късно! Не е твърде късно за вас!“.

Някои хора не ѝ обръщат внимание, но майката на пациентка, предприела аборт, се спира. Жената споделя, че се е опитала да спре дъщеря си от това да абортира нейното внуче, но тя не пожелала и да я чуе.

„Молих се за това“, „Тя вече е пораснала жена… Но… Нека този грях да не е върху мен… Не по този начин.“.

Хол продължава с призивите си към хората пред клиниката, докато жената се качва в автомобила си. Колата обаче не запалва.

По-късно във видеото се вижда млада жена, ходеща през паркинга към входа на клиниката. Изглежда, че тази млада жена се движи бавно, вслушвайки се в молбите на Хол.

Думите на Хол са: „Не си сама! Ние можем да ти помогнем!“.

Видеото показва как младата жена достига вратата на клиниката, но така и не прекрачва прага ѝ, докато Хол продължава да я окуражава. Хол ѝ казва, че е силна и способна и служителите на нейната организацията защитаваща живота имат желание и готовност да помогнат на бъдещата майка и бебето ѝ.

В крайна сметка младата жена се обръща. Изненадващо се приближава и жената, чиято дъщеря е в клиниката, за аборт. Двете с Хол поощряват младото момиче да избере живот за бебето си.

Макар и силно развълнувана, младата жена се съгласява и Хол я завежда до мобилния център за изследване на бременност. Малко по-късно тя се връща и казва на Хол, че е избрала бебето ѝ да живее!

Безброй бебета и майки са опазени и пощадени от аборти благодарение на състрадателната работа на съветниците по тротоарите като Хол. Защитниците на живота се грижат за бебетата и майките, и те го показват като ежедневно предлагат надежда и подкрепа, стоейки пред клиниките за аборти. Доброволно участват в центрове за бременност, предоставят безплатни памперси, детски креватчета, дрехи за бременни и много други неща – за борещите се семейства.

Всеки ден тяхната работа дава нови възможности на бъдещите майки и спасява животи!

 

Автор: Микаия Билгър | Вашингтон, САЩ
Източник: LifeNews.com
Оригинална статия: https://www.lifenews.com/2019/10/12/incredible-video-shows-young-woman-walking-out-of-abortion-clinic-after-choosing-life-for-her-baby/
Превод: Лиляна Йончева за Сдружение “Избор за живот”

Свързани публикации