Scroll Top

Бебе умряло по време на раждане, но два часа по-късно в прегръдката на майка си оживяло

Джейми и Кейт Ог в прегръдките на родителите си

Миналата година, репортери съобщиха за преждевременно раждане в Австралия на бебе, родено заедно със своята сестра близначка в 27 гестационна седмица и тежащо само около 900 грама, което било обявено за мъртво от лекаря, който го е изродил, след като медицинския екип се е опитвал да го съживи в продължение на 20 минути.

Джейми Ог, днес малко над 4 годишен, е жив благодарение на неумиращата любов и привързаност на своята майка.

Лаура Енрикес, която пише за Лайф Нюз, разказва какво се е случило по онова време:

Според британския Дейли Мейл, когато Джейми е бил обявен за мъртъв, докторът го е подал на майка му – Кейт, за да може тя да се сбогува със сина си.

Кейт взела Джейми в обятията си и тъжно милвала своя мъничък син. Тя и съпругът ѝ му говорели, казвали му как ще се казва и че има сестра. Майка му разказвала за нещата , които искала да правят заедно през целия му живот. Кейт държала Джейми на гърдите си, те се докосвали кожа до кожа, и изведнъж той направил издихание, за който лекарите казали, че е рефлекс, който е нормален след настъпване на смъртта.

Но Кейти продължила да държи Джейми в продължение на два часа, да го люлее и да му говори и лека полека тя видяла, че той започнал да показва признаци на живот.

Сега видео на интервюто с майката на Джейми -Кейт обикаля Интернет.

 

Автор: Стивън Ертълт | Вашингтон, САЩ
Източник: LifeNews.com
Оригинална статия: http://www.lifenews.com/2014/05/07/her-baby-died-during-birth-but-mom-asked-to-hold-him-two-hours-later-she-heard-a-gasp/
Превод: Диана Македонска за Сдружение “Избор за живот”

Свързани публикации