Scroll Top

Двойка с 12 сина посреща на бял свят още едно дете в своето семейство: момче

Момчетата на семейство Швнадт

На 6 май Джей и Катери Швандт посрещат на бял свят, няколко дни след термина на Катери, техният 13-ти син. Двойката е от Мичиган и се прочува във вестниците с раждането на 12-ия си син Тъкър през 2013 година.

Дъ Гранд Рапидс Прес съобщава, че генетичният консултант е казал на двойката, че шансът да се родят 12 момчета последователно е 0.02 %.

Точно преди появата на сина си, Катери е била разкъсвана от съмнения дали иска момче или момиче. Тя казва: „Би било чудесно да имаме едно малко момиченце, но едно малко момченце би свалило напрежението. Ние знаем какво правим. Защо да променяме нещата?“

Все пак синовете и съпруга ѝ определено са се надявали за момиче.

Джей обяснява, „Появата на едно малко момиче в семейството със сигурност би променило нещата. Имам всички неща за момчета, които един татко може да си представи – спортни игри и лов. Щом ще отглеждаме всички тези много деца би било чудесно да видим и какъв е другия край на спектъра, може би мажоретни танци и танц на баща с дъщеря?

Според Ей Би Си Нюз, сега когато техният малък син е вече тук и въпреки че желанието на Джей не се е сбъднало, той казва, че да бъдеш баща на 12 момчета плюс още е едно, е наистина страхотно. Катериа е от семейство с 14 деца и казва, че ѝ харесва да бъде майка. Тя обяснява: „Вашите деца са малка част от вас. Всеки ден е ден на майката. Те ми носят цветя, които късат в двора. Дори ако е глухарче, то е специално, защото е донесено с мисъл за мама“. Тя добавя, „Харесва ми да съм бременна. Прекарала съм половината от живота си бременна. Това е много мило и много специално.“

Следващото момче

Има и още:

По време на появата на Катери Швандт на 9 май пред „Добро утро Америка“ малко преди термина ѝ, тя казва, че е допускала, че ще има още едно момче. И когато техните 12 сина – Тайлър 22, Зак 19, Дру 18, Брандън 16, Томи 13, Вини 12, Калвин 10, Гейб 8, Уесли 6, Чарли 5, Люк 3 и Тъкър – са били помолени да си вдигнат ръцете дали искат още едно братче, само трима от тях са го направили.

В предишното интервю пред Ей Би Си Нюз, Джей Швандт, който се занимава с проучване на терена за търговски недвижими имоти близо до семейния им дом, казва, че жена му „подкрепяла идеята за още едно момче, защото се е чувствала в свои води“.

Швандтови се справят с тяхното домакинство от палави момчета, чрез система от правила и домакински задължения.

„Има много енергия, много суматоха, много хаос, но също и много любов“, казва Швандт.

Колкото до това дали ще има бебе №14 Джей Швандт казва: „Никога на казвай никога“.

 

Автор: Стивън Ертълт | Вашингтон, САЩ
Източник: LifeNews.com
Оригинална статия: http://www.lifenews.com/2015/05/15/couple-with-12-sons-welcome-another-baby-into-their-family-a-boy/
Превод: Диана Македонска за Сдружение “Избор за живот”

Свързани публикации