Scroll Top

По време на коронавируса, абортът е водещата причина за смърт, убивайки 10,5 милиона по света

Защита от коронавирус/COVID-19 и неродено бебе в утробата

Хората бяха затворени в домовете си. Бизнесът, църквите и училищата бяха затворени, а политическите лидери заделиха огромни ресурси за спиране на разпространението на вируса и за оздравяване на тези, които са се заразили от него.

И въпреки това, не всички хора се третират така, сякаш си струват жертвата, за да бъдат спасени. Политиците в Ню Йорк, Пенсилвания бяха критикувани за нареждането им в социалните домове да се приемат пациенти с коронавирус, излагайки възрастни хора и хора с увреждания на голяма опасност. А клиниките за аборти останаха отворени през цялата криза, излагайки на риск живота на майките и неродените бебета, докато другите медицински заведения бяха затворени, за да защитят пациентите си.

В резултат на това, абортът остана основната причина за смъртността както в САЩ, така и в целия свят.

В четвъртък, миналата седмица, центровете за контрол на заболяванията обявиха, че броят на американците, починали от коронавируса, е надхвърлил 100 000. В петък Worldometer обяви, че общият брой смъртни случаи в световен мащаб от коронавирус е приблизително 364 600.

Броят на неродените бебета, починали в САЩ и в международен план от аборти, далеч надминава и двете.

Въз основа на статистическите данни за абортите в Worldometer, до момента, през 2020 г. в света са били извършени средно 3 484 800 аборта на месец. Това означава, че между март и май (времето на ограничаването заради коронавируса) са били абортирани приблизително 10,5 милиона неродени бебета.

Броят на абортите в САЩ през същия период е приблизително 215 600 – оценка, базирана на последната статистика за абортите от института Гутмахер.

Тези аборти не просто прекратиха “бременността” или премахнаха петна от тъкан или купчина клетки. Те унищожиха уникални, живи човешки същества – неродени бебета със собствена отделна ДНК и почти сигурно биещо сърце. Това е основна биология и самите привърженици и извършващите аборти признават, че абортите убиват хора.

Независимо дали е от коронавирус, аборт или друга причина, всяка смърт бележи края на уникален, ценен човешки живот, който никога не може да бъде заменен. А колко по-трагични са смъртните случаи, когато те са предотвратими. Хората по целия свят направиха жертви, за да спасят някои да не умрат от COVID-19. Ако имаше повече човеци, които биха направили същото за неродени бебета…

 

Автор: Микаиа Билгър | Вашингтон, САЩ
Източник: LifeNews.com
Оригинална статия: https://www.lifenews.com/2020/05/29/abortion-was-the-leading-cause-of-death-during-the-coronavirus-killing-10-5-million-worldwide/
Превод: Диляна Николова за Сдружение “Избор за живот”

Свързани публикации