Scroll Top

Всеки ден се моля Бог да ми прости, че накарах дъщеря си да стори това ужасно дело

1356780886_468217302_1-Fotos-de-Tecnico-en-Parvulo-Se-Ofrece-Como-Ninera-Media-Jornada

Аз съм 53-годишна жена, която позволи на дъщеря си да направи аборт в 16-та седмица. Дъщеря ни беше малко „луда глава” и като се замисля с мъжа ми, и бяхме дали повече свобода от необходимото. Тя се виждаше тайно с момче, което не харесвахме. Една вечер със съпруга ми излязохме на ресторант и я оставихме сама. Тогава я заболял коремът и тя се обадила на леля ми.

Не и обърнах голямо внимание, но когато 2 седмици по-късно я заведох на лекар, установихме, че е бременна в 16-та седмица. Тя се разплака, а след нея заплаках и аз. Мъжът ми побесня, като чу новината. Започнахме да се самоубеждаваме: „Тя е твърде малка, сигурно приятелят и я е изнасилил, със сигурност ще съжалява, ако роди това дете…”, и така решихме тя да направи аборт. Наложи се да отидем в друг щат. Това беше най-дългото пътуване в живота ми. Като пристигнахме в клиниката, дъщеря ми се вкопчи в мен и проплака: „О, мамо!” Придадох си вид на зряла еманципирана жена и я уверих, че всичко ще е наред. Но не беше наред! Бях видяла внучето си на видеозон, знаех, че ще е момиченце и въпреки това я накарах да абортира. Вината, която ни връхлетя след това, едва не съсипа живота ни. И дъщеря ми, и аз преживяхме нервен срив.

Сега тя е омъжена и се радвам на две внучета, но често се питам как ли щеше да изглежда красивата ми внучка на 16 години. Аз съм християнка и съжалявам за постъпката си. Всеки ден се моля Бог да ми прости, че накарах дъщеря си да стори това ужасно дело. Вече получих наказанието си. Обръщам се към всички родители, които четат това: Моля ви, не разрешавайте на децата си да извършат този варварски акт. Дано Бог се смили над душата ми!

Възраст: 53
Местоположение: Норфолк, Вирджиния, САЩ
Дата: 11 януари 2013 г.

 

Автор: Запазила анонимност
Източник: Abort73.com
Оригинална публикация: http://www.abort73.com/testimony/1506/
Превод: Весела Митева-Костова за Сдружение “Избор за живот”

© 2013 Всички права върху оригиналът са собственост на Abort73.com. Публикацията е ползвана с писмено разрешение от собственика на материала. Правата върху превода са на Сдружение “Избор за живот”.

Свързани публикации