Scroll Top

Добре дошло на белия свят на кралското бебе Джорд Алекзандър Луис

George Alexander Louis

Бебето на Принц Уилям и Кейт Мидълтън бе кръстено Джорд Алекзандър Луис. Роденото наскоро дете е третият кандидат за трона и официално ще бъде наречено Негово Кралско Височество Принц Джордж на Кеймбридж.

Съобщение от Асошиейтед Прес дава повече информация около Кралското семейство и как са протекли нещата след раждането на Джордж.

Длъжностни лица от Двореца твърдят, че Принц Уилям и съпругата му Кейт прекарват „спокойно времето си насаме, за да опознаят сина си” – и вероятно да открият как да го предпазят от масовия обществен и медиен интерес.

Поне нещата започнаха добре. Бебето спеше, докато го снимаха за пръв път пред болница „St. Mary” в Лондон, а в това време родителите му сияеха и разговаряха непринудено с репортерите. Това е добър знак за семейство, което е имало лоши отношения с медиите.

„Казах си, това не е ли изпълнение, достойно за Оскар?”, заявява главният редактор на списание Majesty Ингрид Сюърд. „Но смятам, че бяха толкова изпълнени с радост, че искаха да се похвалят с бебето.”

След като напусна болницата, двойката представи сина си на чичо му, Принц Хари, и на прабаба му, Кралица Елизабет II, която беше щастлива да види бебето, преди да е започнала ежегодната ѝ лятна ваканция в Шотландия тази седмица.

И като всяко обикновено семейство, след това се запътиха към селото, в близост до Лондон, в което живеят родителите на Кейт.

От гледна точна на движението против абортите, докато светът прекара седмицата в обсъждане на едно от най-известните бебета, ние в LifeNews се опитвахме да не изпускаме от поглед празнуването на раждането на едно дете – типично събитие за нашата организация.

Ръководителят на младежката организация против абортите Stand True, Браян Кемпър, ни напомни, че в очите на Бог всяко бебе е кралско.

„Ако можеше светът да е също толкова развълнуван за една самотна безработна майка, живееща в колиба в гетото, която в момента е с родилни мъки.”, пояснява той. „Ако можеше светът да се тревожи за наркоманизираната проститутка, която е с родилни мъки и с бебе на път, което ще се роди пристрастено към кокаин. Но не, повечето хора по света ще кажат, че тези деца е трябвало да бъдат абортирани или убити преди месеци.”

Ерик Метаксас ни напомни, че светът призна, че бебето е като всяко друго преди да се роди. Както каза той: „В случая имаме голямо въодушевление около новините, че Дукесата на Кеймбридж, Кейт Мидълтън, е носела бебе в утробата си. Точно така, бебе, а не „продукт на зачатие”! Казва се, че „бебето” ѝ ще е третият поред наследник на трона след Принц Уилям и Принц Чарлз. Не само аз забелязах необикновените описания на кралското бебе в пресата.”

Но за жалост, не всички приеха нещата по този начин и докато повечето хора по света празнуваха раждането на бебето на кралските родители в Англия, в Туитър противниците реагираха с обичайната липса на класа, като твърдят, че им се иска бебето да е било абортирано.

 

Автор: Стивън Ертълт | Вашингтон, САЩ
Източник: LifeNews.com
Оригинална статия: http://www.lifenews.com/2013/07/24/welcome-to-the-world-george-alexander-louis-the-royal-baby/
Превод: Антония Мирославова за Сдружение “Избор за живот”

Свързани публикации