Scroll Top

Невероятно видео разказва историята на „изчезнало” заради аборт момче

Жена в парка

Благодаря на онези, които бяха доста любезни и отговориха на молбата ми за видео клипове в защита на живота. „Арън” – видео историята на младо момче, което изчезва, ще ви остави без дъх.

„Внимание, подсказка”: Ще ви разкажа какво се случва, но честно казано думите не могат да опишат емоциите, които ще изпитате, когато видите видеото, което е с дължина само 5:17 мин.

В началото на историята виждаме една къща, колелото на едно момченце и бейзболна бухалка отпред.

Майката влиза в стаята на сина си с празнична торта; за украса е поставен един реактивен кораб. Докато тя се приближава до леглото, виждаме снимка на Арън и родителите му.

http://www.youtube.com/watch?v=U5LJtjmR6pk

След като закусват палачинки с шоколадов чипс и бита сметана, се отправят към парка. Гледката на майка и син, който си представя, че е на Юпитер и заедно се борят с извънземни е истинска наслада за окото. (Той иска да стане астронавт.) „Обичам те, мамо!”, казва той. „Обичам те, Арън!”

Тя вперва поглед в книга на С. С. Луис и поглежда към люлките, където е той. Усмихнатият Арън ѝ помахва. Тя се обръща наляво и вижда майка, бутаща количката на бебето си.

Когато се обръща да види Арън, него го няма! Всеки един родител на планетата е „губил” детето си за момент и докато тя трескаво се оглеждаше и крещеше името му, стомаха ми се преобърна.

Виковете ѝ стават още по-неистови, „Арън, Арън!” Всеки път, когато се обръща, вижда други майки с децата си на игрището, но не и своя син.

Тя изважда телефона си от портмонето и трескаво звъни на съпруга си.

„Не мога да го намеря, той изчезна.” „Кой? Какво се е случило?”, пита той. Тя казва: „Той се люлееше, тогава аз погледнах настрани за секунда и когато се обърнах отново, него го нямаше.”

„Кой?”

„Арън, нашият син!”, отговаря тя, едновременно разгневена, нетърпелива и изплашена.

Следва кратка пауза: „Скъпа, ние нямаме син.” „Какво?” , „Решихме да махнем бебето.”, отговаря той.

„Това е невъзможно.”

„Всяка година водим този разговор. Съжалявам! Бях забравил, че се бе случило на днешния ден.”

Ако сте като мен, вече сигурно се мъчите да сдържите сълзите си като майката. Докато говори със съпруга си, в ума си тя си представя стаята на Арън и снимката, на която са тримата изведнъж се превръща в снимка , на която са единствено тя и съпруга ѝ.

„Той се казва Арън, обича реактивните кораби и иска да стане астронавт”, казва тя с болка в гласа. „Той има красиви сини очи. Наричаше ме мамо и ми каза, че ме обича. А днес е рожденият му ден.”

След кратка пауза, тя казва „Той е нашият син.”

В края на видеото, майката стои сама на пейката в парка. Тя чува гласа на Арън, който ѝ шепне: „Обичам те, мамо! Прощавам ти.”

 

Автор: Дейв Андруско | Вашингтон, САЩ
Източник: LifeNews.com
Оригинална статия: http://www.lifenews.com/2013/09/30/incredible-video-tells-the-story-of-boy-missing-because-he-was-aborted/
Превод: Антония Мирославова за Сдружение “Избор за живот”

Свързани публикации