Scroll Top

Видео с подскачащо 11-седмично бебе показва човешката природа на неродените

Ултразвук, бебе на 11 седмици и 4 дни

Прекрасно видео на бебе в утробата напоследък се споделя масово в социалните мрежи. Записът на ултразвуковото изследване показва как неродено детенце на 11 седмици и 4 дни подскача в утробата на майка си. Детето е в първия триместър, когато се правят повечето аборти.

Моника Барба, която пуснала видеото, казва, че то е “за всеки, който се чуди какво може да се види чрез ултразвук при бебе в първия триместър.” Тя добавя, че детето е на жена, която отишла в ресурсен център по кризисна бременност и избрала живота за бебето си. Барба описва нероденото като “имащо много енергия и пълно с живот”; по-късно, от друго ултразвуково изследване станало ясно, че детето е момче.

https://www.facebook.com/100009293058750/videos/1464864307166657/

Тези, които са гледали видеото, го наричат “фантастично”, “прекрасно” и “удивително”. То, без съмнение, е доказателство, че животът в утробата наистина е живот. Има ли тъкан, която може да отскача сама, да се върти или рита като дете?

На 11 гестационни седмици, все още неродените бебета растат бързо. Не само, че имат биещо сърце (след 21-ия ден), но също ръце и крака, при това с отпечатъци, а на главичките на децата дори се формират фоликулите за космите на главата. Бебетата на тази възраст могат да правят салто, да се въртят и протягат, а както показва това видео – и да скачат.

Това е чудесен клип, което да покаже истината на тези, които все още смятат, че неродените на тази възраст не са човешки същества.

Източник: LiveActionNews.com
Превод: Ивайло Тинчев за Сдружение “Избор за живот”

Свързани публикации