Scroll Top

Никога не съм си представял, че абортът ще ме засегне

Мъжете също страдат при аборт

Никога не съм си представял, че абортът ще ме засегне. Винаги съм бил защитник на живота. Баща съм на четири прекрасни дечица от първия си брак. Той завърши с развод и се ожених за своя приятелка. Тя забременя. Бях толкова щастлив; все още помня точното място, на което бях, когато тя ми се обади. Исках отново да съм баща. Бяхме бедни и парите не ни стигаха. Но все пак се вълнувах, че ще ставам баща.

След работа отидох на работното място на жена си, за да ѝ поднеса букет. Тя не беше там. Казаха ми, че е откарана по спешност в болница. Чудех се защо не ми се е обадила. Звънях във всяка болница в района, състоящ се от два окръга, но не можах да я намеря. Това трябваше да ме подсети. Беше ми хрумнало да проверя и клиниките за аборт, но мислех, че никога не би ми причинила това. Получих съобщение, в което се казваше, че тя е в интензивното отделение и е пометнала. Бях съкрушен.

Връзката ни се разпадна. Тя се озлоби и ме напусна. Опитах всичко по силите си, за да спася брака си.

След известно време на размисли, знаех, че се е случило нещо и затова я попитах. Но тя ми отговаряше уклончиво. Тогава узнах какво се е случило. Няколко седмици по-късно тя потвърди най-големия ми страх. Беше убила хладнокръвно бебето ми и беше лъгала за това 6 месеца.

Пиша следващия параграф на бебето си, не знам дали е било момче или момиче, но чувствам, че е било момче и го нарекох Бенджамин. Бенджамин, толкова много съжалявам, че не можах да те защитя… Толкова се радвах, че ще ти бъда баща. Винаги ще имаш място в сърцето ми. Съжалявам, че не разчетох предупредителните знаци. Съжалявам, че майка ти не бе помислила за последиците от действията си. Трябваше да се родиш през февруари 2013. Щеше ми се да бях спасил живота ти.

До всички мъже по света: Ето няколко предупредителни знаци, че майката на детето ви може би обмисля аборт. Не забравяйте да си отваряте очите на четири и да слушате внимателно това, което жена ви казва или прави.

  1. Жена ви се тревожи прекомерно за това как ще се справите с грижите за бебето.
  2. Тя се притеснява за парите и за това дали можете да си позволите да имате бебе.
  3. Не иска да обсъдите избора за име на бебето.
  4. Когато поставите глава на корема ѝ, за да говорите с бебето, тя се ядосва.
  5. Когато носите бебешки стоки за новия член на семейството у дома, тя проявява безразличие.

Изплаках си очите, когато тя ми каза, че е абортирала, а тя ми отговори: „Не мога да разбера защо си толкова разстроен. Дори никога не си го познавал.” Сега плача горчиво за убитото си бебе.

Интересно ми е как ако жената желае детето, а мъжът не, той я удря в стомаха, причинявайки смъртта на бебето и след това бива подвеждан под отговорност, но ако мъжа иска детето, а жената не, тогава няма нищо, което може да направи мъжа, за да я държи отговорна.

 

Автор: Анонимен, 38 години| Окръг Форт Колинс, САЩ | 21.02.2013 г.
Източник: LifeNews.com
Оригинална статия: http://www.abort73.com/testimony/1535/
Превод: Антония Мирославова за Сдружение “Избор за живот”

Свързани публикации