Scroll Top

Родители отказват аборт и са благословени с бебе-чудо

Бебето Лиъм и неговата майка

Шестмесечното бебе Лиъм било наречено „бебе-чудо“ след като на родителите били съобщили, че умира в утробата и трябва да го абортират.

На родителите на Лиъм, Маринда Бритс и Норман Холман, им било казано, че рутинното изследване с анатомичното сканиране в средата на бременността показва недостатъчно амниотична течност около бебето. Лекарите заявили, че бебето умира и че трябва да се направи аборт. Двойката обаче отказала.

„Знаехме, че бебето се бори за живота си и ние щяхме да се борим с него“, казва Холман.

Посещение до женската консултация в болница в Оукланд един ден по-късно дала малък лъч на надежда. По време на консултацията им било казано, че е възможно бебето да се роди с малко количество течност, въпреки, че рискът за това мозъкът, белите дробове и бъбреците да не се развиват правилно бил висок.

В 23-та седмица била направена амниоинфузия на 600 мл физиологичен разтвор, за да видят лекарите дали има изтичане и по-нататъшни усложнения.

Допълнително сканиране в 24-та седмица показало, че бъбреците на Лиъм не се развиват правилно. Казали на родителите , че е твърде вероятно бебето да умре скоро след раждането.

След това дошли новините, за които родителите на Лиъм се надявали. Сканиране в навечерието на Нова година разкрило правилно функциониращи бъбреци. Казали им да се приберат вкъщи и да се приготвят за раждането на здраво бебе.

Бебето Лиъм има 4 братя и сестри и рожденият му ден съвпада с рождения ден на двегодишното му братчето Джейдън.

„Всеки казва, че бебето му е чудо, но Лиъм е наистина нашето чудо“, казват гордите родители.

 

Автор: Мишел Кауфман | Нова Зеландия
Източник: LifeSiteNews.com
Оригинална публикация: http://www.lifesitenews.com/news/parents-refuse-abortion-and-are-blessed-with-miracle-baby
Превод: Бисерка Трифонова за Сдружение “Избор за живот”

Свързани публикации