Scroll Top

Ултразвук показва широко усмихващо се момченце, сега то е „Най-щастливото бебе, раждало се някога“

Лео - усмихващо се дете в уробата

Ултразвукът е дал на човечеството “прозорец” към утробата на бременната жена и поради тази причина защитниците на живота работят за прокарване на законодателство, позволяващо на майката да види нероденото си дете, преди да пристъпи към аборт.

За съжаление организациите, занимаващи се с аборти, не са очаровани от законите за достъп до ултразвукови изследвания, защото те свидетелстват на хората за нероденото дете. Всъщност статистиките (бел. ред. в САЩ) показват, че 78% от бременните жени, които виждат бебето на ултразвука, отказват аборт след това.

Но ако подкрепящите аборта наистина вярват, че на жените трябва да се даде възможността да упражняват правото си на „свободен избор“, не трябва ли тези жени да бъдат напълно информирани по въпроса?

Учудващо е, но бъдещите майки могат дори да се подложат ултразвуков преглед, показващ бебето им в тримерно изображение, заедно с чуване на звук (4D). Понякога кадрите показват как бебетата мърдат, смучат палеца си и дори се усмихват!

Например, четириизмерен ултразвук показал как едно момченце се усмихва широко в корема на майка си. След като се родило, майката и бащата го кръстили Лео и сега това дете е известно като „Най-щастливото бебе във Великобритания“.

Лео се усмихва и след ражданетоМалкото кълбо от щастие Лео Дейвид Харгрийвс навярно е най-жизнерадостното бебе в страната, твърдят родителите му. Петмесечното момченце не просто се усмихва през цялото време – той го е правил още преди да се появи на бял свят.

Четириизмерната ехография в 31-вата седмица от бременността на Ейми Крег ясно показва как детето се усмихва до уши.

Госпожица Крег, 24-годишна, и партньорът ѝ Лейтън Харгрийвс от Акрингтън, графство Ланкашър, обясняват, че малкият Лео не спирал да се усмихва още от деня на раждането си, 30 юни. Модни агенции, както и „Next”, модната търговска верига, вече са се свързали с двамата, за да покажат интереса си към очарователната усмивка на Лео.

Госпожица Крег, която е рехабилитатор, казва: „Аз и Лейтън направо се стъписахме – даже хората, които извършваха ултразвуковата терапия, останаха изумени. Вървяла съм си из парка, а при мен са идвали хора да ми кажат: „Какво прекрасно бебе!“

Но госпожица Крег и Господин Харгрийвс, художник и декоратор, смятат, че няма защо да се бърза с подписването на договор: “Бихме проявили интерес към кариера в сферата на модата, но едва когато Лео порасне.“

Четириизмерното изображение, от което стават ясни полът, дължината и теглото на бебето, било заснето в Бърнли, в ултразвуковата клиника Babybond. Човекът, който направил ехографското изследване на Ейми и прекрасното ѝ дете, бил обезоръжен от усмихнатото бебе, заело целия екран. Той казава: “Смятам, че без съмнение можем да обявим детето на Ейми за най-усмихнатото бебе, което някога сме виждали.“

 

Автор: Сара Загорски | Лондон, Англия
Източник: LifeNews.com
Оригинална статия: http://www.lifenews.com/2014/11/14/ultrasound-shows-baby-boy-smiling-ear-to-ear-now-hes-the-happiest-baby-ever/
Превод: Невена Петкова за Сдружение “Избор за живот”

Свързани публикации