Scroll Top

Майка разказва историята на своето 19-седмично бебе, което живя само няколко минути след раждането си

Бебе, родено на 19 седмици

Следват откъси от една трогателна статия, написана от Лекси Фрец, за раждането на сина й Уолтър, който е живял само няколко минути след раждането му на 19 седмици. Прочувствената история на Лекси, както и необикновените снимки на нейното красиво малко момче ни напомнят по един удивителен начин, колко скъпоценен е животът, независимо колко е кратък: „Той се роди в 21:42 и бе предаден в ръцете ми веднага след като отрязаха пъпната му връв. Плачех толкова силно в този момент, но той беше перфектен. Беше напълно оформен и всичко си беше на мястото му. Можех да видя как сърцето му бие в неговите миниатюрни гърди.

Отначало не исках никакви снимки, но те са единственото нещо от него, което мога да видя в момента. Все още съм в шок от факта, колко много негови снимки са споделени и коментирани. През краткия си живот в продължение на едва няколко минути той е докоснал живота на повече хора, отколкото някога съм си представяла. Получих съобщения от хора от цялата страна, които някога са загубили бебето си или просто са докоснати от неговата история. Дори някои ми казаха, че могат да използват неговите снимки, за да повлияят на жена, която планира да направи аборт.

Само защото не можем да видим детето вътре в нас, не означава, че то е безформена съвкупност от клетки. Уолтър беше перфектно оформен и много активен в утробата ми. Ако беше останал само още няколко седмици вътре, би имал някакъв шанс за живот. Не мога да разбера защо Господ го прибра при себе си, но аз трябва да вярвам в Неговия съвършен план. Мога никога да не разбера защо, но е утешително за мен да знам къде е той и че ще го видя отново. Засега той е със своя Небесен отец, Който го обича несъизмеримо повече, отколкото аз като негова земна майка някога бих могла”.

На български
Източник: Евангелски Вестник
Оригинална статия: http://goo.gl/aDEG5

На английски
Източник: breakingchristiannews.com
Оригинална статия: http://www.breakingchristiannews.com/articles/display_art.html?ID=11999

Свързани публикации