Scroll Top

Майката на Джъстин Бийбър с подкрепа за нов филм в защита на живота

Justin-Bieber-and-His-Monther

По-рано тази седмица стана ясно, че краткият филм Crescendo ще бъде промотиран от много известна личност.

От компанията Movie To Movement вече оповестиха, че това ще бъде Пати Малет – майката на Джъстин Бийбър. Тя се е съгласила да бъде изпълнителен продуцент на филма.

В тази си роля тя ще помогне на създателите на инициативата на филма – Movie To Movement да наберат 10 милиона долара за финансиране на центрове по кризисна бременност тази година, като се направят 1 000 излъчвания на филма в киносалони по света. (Първоначалната цел бе 1 милион долара за 100 прожекции с начало 28 февруари 2013 г.).

Малет е записала кратко послание, което ще бъде пускано при прожекциите. В най-скоро време ще бъде пусната реклама за филма, която ще ви покажем.

Ето какво се казва в прессъобщение:

„Участвам в тази инициатива, за да окуража младите момичета по света и да им кажа, че ако са бременни и чувстват, че няма къде да отидат, има място, където ще бъдат на сигурно, където хора ще се погрижат за тях, така, както направиха с мен“, казва Малет.

Майката на Джъстин Бийбър е известна с това, че говори за насилието, което е преживяла в детството и младежките си години. В мемоарите си „Nowhere But Up“ тя разказва историята за това как е получила помощ от Център по кризисна бременност, когато е била бременна с Джъстин – тогава тя била изплашена и неподготвена тинейджърка. В този кризисен център й дали съвети, надежда, помощ и любов, които по думите й са спасили живота и на двамата. Тя ще разкаже тази си история при прожекциите на филма, за да набере средства и помогне на подобни центрове по цял свят.

Около 100 центрове за кризисна бременност са заявили своята подкрепа за първия уикенд на прожекции. Сред главните градове, в които той ще бъде показан са Далас (Тексас), Лос Анджелис (Калифорния), Сейнт Луис(Мисури), Чикаго (Илиноис) и Кълъмбъс (Охайо). Филмът се очаква да бъде показан още и пред хиляди зрители в Ирландия и други европейски държави.

 

Автор: Джил Станек
Източник: LifeSiteNews.com
Оригинална статия: http://www.lifesitenews.com/blog/breaking-justin-biebers-mom-to-promote-life-affirming-film-crescendo
Превод: Ваня Славчева за Сдружение “Избор за живот”

Свързани публикации