Scroll Top

Двегодишно момиченце плаче, виждайки сестра си на ултразвукова снимка (ВИДЕО)

myla

Ново видео на малко момиче, наблюдаващо движението на неродената си сестричка, по време на ултразвуков преглед, обиколи социалните мрежи.

Дели Мейл съобщава, че двегодишната Мила придружила майка си Карли Тансли по време на нейния ултразвуков преглед в 16-та и седмица; но майката-англичанка не очаквала, че момиченцето и ще реагира толкова силно като види неродената си сестричка.

Докато Карли снимала движенията на нероденото си бебе с телефона си, тя казва, че Мила станала и прегърнала екрана с изображението. После Мила започнала да плаче. На видеото може да се чуе как Мила хлипа през сълзи за това колко и „липсва“ сестричката.

„О, скъпа, всичко е наред. Ти ще я видиш скоро“, казала майка ѝ.

„Но аз я обичам толкова много“, отговорило детето.

Тансли публикувала сърцераздирателния момент във Фейсбук в сряда и видеото моментално привлякло вниманието на нейните приятели и познати. Фейсбук страницата ѝ показала повече от 106 000 разглеждания в петък.

Бащата на момичетата Крис Ансън казва, че реакцията на Мила „докосва сърцето“.

Нейната майка добавя: „Със сигурност ще ѝ покажа видеото, когато се боричкат и се скубят за косите. Аз наистина не го очаквах. Това ме накара да се разплача, но в същото време се и смеех, защото то ѝ въздейства.“

Тансли казва, че Мила вече планира да даде на своята сестричка някои от играчките си и че няма търпение да се срещне с нея, въпреки че тя е още в утробата на майка си. Малката вижда неродената си сестра през погледа на детските очи, чиито мироглед още не е пречупен от противоречията и политическите машинации в света.

Нейната емоционална реакция е чиста, проста и прекрасна; и служи за пример как обществото би трябвало да приветства всяко едно неродено дете.

 

Автор: Стивън Ертълт | Вашингтон, САЩ
Източник:
 LifeNews.com
Оригинална страница: http://www.lifenews.com/2016/05/27/two-year-old-cries-when-she-sees-her-sister-in-ultrasound-i-love-her-so-much/
Превод: Диана Македонска за Сдружение “Избор за живот”

Свързани публикации