Scroll Top

Тригодишно момиченце расте здраво и щастливо, майката не се съгласила да направи аборт

Ирландия Independent, момиченце, родители отказали аборт

След шокиращите новини, излизащи напоследък, за практиките за нелегални аборти на лекари като Кермит Госнел и Дъглас Карпен, е хубаво да видим и една добра новина за смели жени, взели решение в полза на живота.

Това е една история на жена от Ирландия, която е можелa да вземе решение като други ирландки да пътува до Англия за аборт (абортът по желание не е разрешен в Ирландия – бел. пр.), но тя е отхвърлила съвета на лекарите да прекъсне бременността си.

Ирландският Independent пише:

“Лекарите й казали, че бебето й има животозастрашаващо заболяване на сърцето и рядък мозъчен дефект, и има много малък шанс да оцелее. Малката Луис Кехоу обаче, днес е на 3 годинки, въпреки думите им.

Днес, майката Дженифър разказва как тя и съпругът й са били укорявани, заради това, че не са искали да направят аборт и колко са щастливи сега заради това си решение.

Лекарите казали на Дженифър и Джон Кехоу, че бебето най-вероятно ще почине малко след раждането, а ако оживее, няма да може да води пълноценен живот.

Дженифър казва, че ако са били послушали лекарите, те никога нямало да усетят как тяхното „прекрасно малко момиченце ще ги засипе с любов.“

Диагнозата, която е била поставена на бебето в утробата била синдром на Денди-Уолкър (на мозъка) и увреждане на сърцето.

Лекарката, която била техен гинеколог, веднага предложила да им напише документ, с което се препоръчва те да пътуват до Англия за аборт.

Дженифър и Джон (който е личен лекар) казват, че са получили официална препоръка за аборт заради аномалия на плода. И двамата днес са щастливи, че са решили да не я последват.”

 

Автор: Стивън Ертелт | Дъблин, Ирландия | 16.05.2013 г.
Източник: LifeNews.com
Оригинална статия: http://www.lifenews.com/2013/05/16/three-year-old-toddler-thrives-because-mom-ignored-abortion-advice/
Превод: Собственост на Сдружение “Избор за живот”

Свързани публикации