Scroll Top

Майка намира смъртта си след удар от кола, но лекарите спасяват живороденото ѝ бебе

Починалата майка

Починалата майкаМайка, очакваща раждането на детето си, е изгубила живота си в трагичен инцидент в Пенсилвания след удар от кола, докато се е намирала пред аптека. За щастие лекарите успели да спасят нероденото ѝ бебе, израждайки го живо и здраво след инцидента.

Медиите съобщават, че възрастният шофьор може да е натиснал педала на газта вместо този на спирачките, поради което е прескочил бордюра приковавайки 30 годишната Джоди Гутри към стената на сградата, в която се помещава аптеката. Лекарите изродили нейното почти износено бебе, което е било в критично състояние в сряда вечерта.

Властите разкриват, че в сряда следобед 30 годишната жертва Джоди Гутрин, се е намирала в северната част на града, пред аптека Rite Aid когато 88-годишният водач спрял на означеното за целта паркомясто.

Становището на полицаите е, че шофьорът може да е натиснал педала на газта, вместо този на спирачките, което довело до потеглянето на минивана му и качването му върху пешеходната алея, където Гутри се е намирала в момента.

Свидетелите опитали да накарат шофьора да се върне обратно на паркомястото, но изглежда той не бил разбрал какво се е случило. Полицай Рашал Бракни споделя, че сигурно водачът не е можел да види притиснатата зад колата Гутри.

„Той изглеждаше напълно дезориентиран, сякаш не познаваше посоките“, сподели в сряда Бракни.

Водачът е бил разпитан от детективи и пуснат в сряда вечерта без да му бъдат повдигнати обвинения. Въпреки това лейтенант Даниел Хърман сподели в четвъртък пред вестник Питсбърг трибюн, че случаят остава отворен.

Внучката на шофьора, Кенди Томпсън изказа съболезнованията си на семейството на Гутри. Томпсън не е била заедно с дядо си по време на инцидента.

„Не мога да си представя през какво преминава семейството ѝ.“ – сподели Томпсън пред телевизия KDKA-TV. “Те са в мислите и молитвите ми.“

 

Автор: Стивън Ертълт
Източник: LifeNews.com
Оригинална статия: http://www.lifenews.com/2014/11/28/expectant-mother-hit-by-a-car-dies-doctors-save-baby-who-was-born-alive/
Превод: Райна Стайкова за Сдружение “Избор за живот”

Свързани публикации