Scroll Top

Мястото на Тим: Където се сервират закуски, обеди и ПРЕГРЪДКИ!

Ресторантът на Тим

Ето 3 минути любов. Ние обичаме такива филмчета! Тим Харис има собствен ресторант, в който прегръдките са част от менюто. Надписът над ресторанта гласи “Мястото на Tим: Закуски, обеди и прегръдки!”

Тим има Синдром на Даун – и е, както ни казаха, единственият собственик на ресторант, който има Синдром на Даун. Поздравявайки гостите на вратата с прегръдка – можете да видите радостта, която му носи това да сервира храната на хората и да дава малко любов! Както казва Тим, “Ние сервираме закуски, обеди и прегръдки. Прегръдките са най-добрата част!”

Ресторантът, който е разположен в Албъркуърк нарича себе си “най-приятелски настроеният ресторант в света!” През целия си живот Тим е искал да има ресторант. “Когато беше на 14 години, той каза, че иска да има ресторант”, казва бащата му. Тим гледа общо на това да бъдеш ресторантьор и на живота: “Храната е храна. Давам им прегръдка и те всички се чувстват по-добре!”

Можете да разгледате сайта на Tim’s Place на адрес: http://goo.gl/JG2vN

Според статистиката 93% от хората със Синдром на Даун биват убити още в утробата на майка си, защото за тях се смята, че ще бъдат тежест и бреме. Виждате ли колко извратена е културата ни? Убийството на такива прекрасни хора се защитава, независимо от това, кой е на власт в момента.

Следващият път, ако сте готови да посъветвате някого да убие нероденото си дете с вродени аномалии, се сетете за Тим. Поне поставете лице върху изключението, за което смятате, че не заслужава живот.

Ако не подкрепяте абортите, присъединете се към нас, за да променим отношението на обществото към родените и неродените деца, включително за тези със Синдром на Даун!

 

Оригинална статия: https://www.facebook.com/photo.php?v=10151750019971258
Преводът е собственост на Сдружение “Избор за живот”

Свързани публикации