Scroll Top

Национална седмица в защита на живота – 6 до 12 октомври 2014 г. (приключил проект)

Национална седмица в защита на живота 2014 г.

Направете дарение за събитието | Регистрирайте се за събитието

От 6 до 12 октомври 2014 г. Сдружение “Избор за живот” организира национална седмица в защита на живота, като кулминацията ще бъде в събота и неделя (11 и 12 октомври) когато ще се проведат събития на открито и закрито и доброволчески разяснителни кампании в тези български градове, където кампанията намери подкрепа и привърженици.

По време на “Националната седмица в защита на живота”, всеки ден Сдружение “Избор за живот” ще публикува и разпространява материали в сайта си, социалните мрежи и медиите, ще изпраща прессъобщения и обръщения към националните институции и др., които да подпомогнат целите на събитието. Призоваваме и всички поддръжници да се присъединят с подобни действия.

Ден 1: Отворено писмо в защита на живота
Ден 2: Важно ли е къде живея, за да ме оцените като човек?
Ден 3: Шест причини за аборт и шест милиона аборта по-късно
Ден 4: Целодневна визуална история в социалните мрежи – картинка на час
Ден 5: Презентация в защита на живота
Ден 6: Събития по места
Ден 7: Събития по места

Насърчаваме към нас да се присъединят и други неправителствени организации, Българската православна църква, Католическата църква в България, Протестантските общности и всички вероизповедания и организации, които защитават живота и здравето на неродените деца и техните майки.

Молим всички присъединили се да уведомят съответните общности на местно ниво за предстоящото събитие, за да бъде организацията му ползотворна и дългосрочните резултатите – спасени човешки животи и променени към по-добро човешки съдби.

ДАРЕНИЯ

За събитието бяха набрани 230 лв. до 30.09.2014 г,, които ще бъдат използвани за описаните цели и предназначение. Ако желаете да направите дарение на Сдружение “Избор за живот”, можете да го направите на страницата ни за дарения.

РЕГИСТРАЦИЯ

Срокът за регистрация беше до 30.09.2014 г.

Ако имате въпроси или коментари, молим свързвайте се с нас чрез страницата за контакти.