Scroll Top

Помощ след аборт

SaveOne Logo

Сдружение “Избор за живот”, в сътрудничество с SaveOne Europe на международната организация SaveOne, подготвя започването на безплатни 10-седмични курсове за психическо възстановяване на жени и мъже пострадали от аборт.

Програмата на SaveOne е основана на християнската вяра, морал и етика и включва осъзнаване на извършеното, искрено съжаление, прощаване с изгубената рожба, прошка към себе си и други хора въвлечени в аборта, справяне с емоционалните предизвикателства и вината след аборт.

По време на “Национална седмица в защита на живота 2015” на 24.09.2015 г. (събота) от 9:30 ч. до 17:00 ч. се проведе първият в България курс за водачи на групи за възстановяване. Обучението беше подходящо както за жени и мъже пострадали от аборт и търсещи възстановяване, така и за желаещи да водят такъв курс в местни църкви и общности, за да помагат на други, които са били засегнати.

Корица на книгата-ръководство за възстановяване след аборт SaveOne

Книгата “SaveOne – Ръководство за емоционално изцеление след аборт”

Преведохме на български и отпечатахме книгата “SaveOne – Ръководство за емоционално изцеление след аборт” на авторката Шийла Харпър, основателка и президент на SaveOne.

Ако желаете да получите безплатно копие на книгата (като заплатите само доставката с куриер), молим да се свържете с нас!